Joi, 6 iunie, începând cu ora 17.00, FC Suciu de Sus – campioana Maramureșului la Under 19 – va întâlni pe propriul teren echipa numărul 1 la această categorie de vârstă din județul Bihor, CSM Olimpia Salonta. Meciul este programat de prima manșă a etapei interjudețene.

În Seria Sud a Ligii a patra din Maramureș, FC Suciu de Sus a bifat 18 victorii din tot atâtea meciuri. Echipa antrenată de Dinu Cociș a avut cel mai prolific atac din Sud, precum și cea mai puternică apărare. Din postura de câștigătoare a seriei Sud, FC Suciu a jucat finala Maramureșului cu Plimob Sighetu Marmației, campioana seriei Nord. Victoria a revenit celor din Sud, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, CSM Olimpia Salonta s-a impus în Liga 4 juniori din județul Bihor, câștigând 24 de partide, bifând 3 egaluri și suferind o singură înfrângere. Cu 100 de goluri date, bihorenii au avut al treilea cel mai bun atac al campionatului. Primind doar 13 goluri, adversarii maramureșenilor s-au remarcat cu cea mai puternică apărare din Liga 4 juniori a Bihorului.

În prima manșă a etapei interjudețene, mâine, 6 iunie, are loc meciul dintre FC Suciu de Sus și CSM Olimpia Salonta – reprezentanta județului Bihor. Manșa retur este programată pentru duminică, 9 iunie, tot de la ora 17.00, în Salonta. Câștigătoarea dublei confruntări se va califica în etapa semifinală, care se va disputa în perioada 14-16 iunie.
În sezonul precedent, Minaur Baia Mare a fost campioana Maramureșului. Băimărenii au întâlnit în etapa interjudețeană echipa CSM Victoria Carei. Cu scorul general de 9-8, sătmărenii au fost cei care au mers mai departe.

 

Articolul precedentIMPORTANT: Atenție la apa pe care o beți!
Articolul următorZiua Memoriei – Ziua porţilor deschise la Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei din Sighetu Marmației