Încă o crimă zguduie Maramureșul. În această dimineață o femeie de 29 de ani a fost înjunghiată de fostul concubin. Femeia a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, dar din cauza leziunilor suferite aceasta a decedat în timpul operației.

Grozăvia a avut loc într-un bloc din cartierul Unirii din Sighetu Marmației. Din primele informații se pare că incidentul a avut loc pe fondul geloziei. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației și ulterior a fost transferată  la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

”Pacienta în vârstă de 29 de ani a fosta dusă cu ambulanța de la spitalul din Sighet in stare generală extrem de gravă intubată orotraheal, instabilă hemodinamic, cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui și cervical. Pacienta a fost dusă direct în sala de operații, în sala de operație a făcut un stop cardiac, s-au început manevrele de resuscitare cardiorespiratorie de către colegii anesteziști care inițial au avut succes. S-a intervenit chirurgical de urgență la nivelul toracelui, s-au evacuat aproximativ 5 l de sânge, s-au găsit multiple plăgi pulmonare și secțiune de arteră mamară internă care s-au rezolvat chirurgical. Intraoperator pacienta a intrat din nou în stop cardiac, s-a efectuat masaj cardiac intern, dar din păcate fără succes, s-a declarat decesul la ora 11:20”, a precizat Giuliano Petruț, medic primar chirurgie toracică.

Vecinii spun că femeia era din Timișoara și că s-a mutat anul trecut în Sighetu Marmației cu cei doi copii și cu concubinul ei. Oamenii spun că nu este prima dată când aceștia s-au certat și că în trecut bărbatul ar mai fi amenințat-o.

”Azi dimineață în jurul orei 06:00 a venit, el a avut chei, a intrat peste ea și peste copii, ea a fugit în balcon ca să strige după ajutor și acolo a lovit-o. Din câte am înțeles de la poliție a înjunghiat-o în zona gâtului și la torace. Cuțitul de la torace a rămas în el, a mers cu el la spital iar celălalt l-au găsit în casă. Ea a fost dusă la spital iar el a fost arestat”, a spus un vecin.

”Noi de vreo 2 luni nu am fost în casa lor, că atunci a fost tentativa aia când a fost el la Parchet și i-a spus să nu mai vină că nu aducea venit în casă și nu avea din ce să trăiască 4 suflete dintr-un singur salar. Ea a zis că a amenințat-o. Ultima dată a zis că așa îl iubește că nu poate să trăiască fără el. Pe moment se certau și îl ura după ce pleca îl chema înapoi”, au mărturisit vecinii victimei.

Fostul concubin al femeii, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut de polițiști.

 

 

Articolul precedentPercheziţii în Lunca la Tisa la contrabandişti
Articolul următorConsilierii județeni vor aproba bugetul Maramureșului pentru anul 2019