Pentru limitarea sau reducerea ameninţărilor şi vulnerabilităţilor care pot pune în pericol viaţa, integritatea corporală sau libertatea persoanelor fizice ori a agenţilor economici, ori care pot aduce prejudicii valorilor deţinute de aceştia, societăţile comerciale, în baza Legii nr. 333/2003, au obligaţia să asigure paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor pe care le deţin.

Astfel, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii contra patrimoniului, pe parcursul acestei săptămâni, poliţiştii din Şomcuta Mare împreună cu specialiştii Serviciului de Ordine Publică, au efectuat verificări şi controale la 20 de societăţi comerciale. Verificările efectuate s-au soldat cu aplicarea a 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 43.600 de lei.

Poliţiştii vor efectua şi  în perioada următoare controale pe linia sistemelor de alarmare împotriva efracţiei şi pe linia pazei obiectivelor şi în alte zone din judeţ.

Articolul precedentAnsamblul folcloric Mara va reprezenta Sighetul la Kiev și Cernăuți
Articolul următorMecanic auto și ospătar sunt cele mai solicitate domenii de studiu în învățământul profesional și tehnic