Tragedie în lumea sportului. Fosta mare glorie a baschetului american Kobe Bryant a murit, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Accidentul a avut loc într-un orășel din California. Toți cei nouă ocupanți ai elicopterului au decedat. Printre aceștia se afla și una dintre fiicele sportivului, Gianna, în vârstă de 13 ani.

KOBE BRYANT A MURIT // Mai mulți martori au povestit că elicopterul în care se afla Kobe Bryant zbura foarte jos și motorul scotea un sunet ciudat. Aparatul de zbor a căzut în gol de la o înălțime de 100 de metri. Cauza accidentului e investigată, dar din primele indicii, se pare că pilotul ar fi avut probleme de vizibilitate. Ceața în zonă era foarte densă.

Un martor, citat de Los Angeles Times, a declarat: ,,Am văzut elicopterul când a căzut. A fost dificil să-l vedem pentru că era foarte densă ceața. Elicopterul a dispărut într-un nor de ceață, apoi a avut loc o explozie. S-a făcut o minge mare de foc. Nu aveai cum să supraviețuiești”.

Fostul sportiv Kobe Bryant obișnuia să călătorească cu elicopterul privat încă de pe vreme în care juca pentru Lakers. Alături de el, în afară de pilot, s-ar mai fi aflat alte șapte persoane. În ciuda intervenției de urgență a salvatorilor, nimeni nu a supraviețuit accidentului.

Citiți mai multe detalii pe www.realitatea.net

Articolul precedentIanuarie cu temperaturi de primăvară
Articolul următorVizibilitate redusa de ceata, sub 100 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop