România are nevoie, în această perioadă, de un efort național pentru a depăși criza economică și socială în care se afundă, în contextul pandemiei de coronavirus, atrage atenția Gabriel Oprea, fost vicepremier pentru securitatea națională și ministru de Interne, a declarat. Semnalul de alarmă a fost tras într-o intervenție la Realitatea PLUS. 

„Măsurile care au fost anunțate de Comitetul Național pentru Situații speciale de Urgență, de ministrul Marcel Vela, Raed Arafat, dl Bogdan Despescu sunt măsuri bune, necesare în această situație și în această stare excepțională”, a declarat, la Realitatea PLUS, Gabriel Oprea, fost Vicepremier pe securitate națională, care a înființat Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

„Avem 7 județe în țară, dacă nu mă înșel, fără coronavirus: Harghita, Sibiu, Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, Călărași și Tulcea. Eu cred că în plus în aceste județe, și în toată țara, trebuie să luăm aceste măsuri excepționale în această stare excepțională ca aceste județe, și ca un indicator de speranță că putem gestiona această criză, să rămână neinfectate. Ele pot ajuta într-un efort național, mai mult că viața acolo e mai în regulă decât în restul țării, cu materiale, cu produse alimentare, nealimentare, restul efortului național. Este foarte important acest lucru”, a subliniat Gabriel Oprea. 

Articolul precedentPreședintele Consiliului Județean Maramureș cere închiderea MALL-urilor
Articolul următorTrustul media Realitatea luptă pentru România