Grevă la societatea de transport în comun Urbis S.A. Baia Mare. 

Angajații sunt nemulțumiți din cauza conducerii și cer demisia directorului Ion Pop. Aceștia spun că au un program de muncă foarte încărcat, zilele de sâmbătă și duminică nu s-au plătit și nu mai pot suporta aceste condiții.

Sunt oameni care au abonamente la autobuze și troleibuze și care stau în stații de zeci de minute, fără să știe ce se întâmplă timp în care nici un mijloc de transport nu circulă în acest moment.

„Nu suntem multumiţi nici cu salariile, dar în mod special cu directorul care nu vrea să stea la dialog cu angajatii. Sunt peste de persoane în grevă, controlori, şoferi şi angajaţii din ateliere. Avem salarii între 1500 şi 2500 lei net. S-au făcut angajări noi dar orele suplimentare de sâmbătă şi duminică nu s-au plătit. Odată cu aceste angajări nu s-a mai ţinut cont de orele suplimentare.” a spus Gavril Ciceo, lider de sindicat Urbis Baia Mare.

Pe de altă parte, directorul S.C. URBIS S.A. Baia Mare Ion Pop a declarat pentru Realitatea de Maramureş ca nu îşi dă demisia la cererea oamenilor, pentru că nu ei l-au angajat iar în ce priveşte programul de lucru, vineri 1 noiembrie a.c. s-a agreat noul orar pentru transport, iar astăzi unii nu mai sunt de acord cu el.

Revenim cu detalii .

Articolul precedentCod galben de vijelii
Articolul următorAglomeraţie la vamă! Măsuri luate de Poliţia de Frontieră