Nervi întinși la maximum și căldură greu de suportat, pe Otopeni, cel mai mare aeroport din țară! Românii care pleacă în vacanță stau la cozi interminabile, ore în șir, înarmați doar cu răbdare. 

De la controlul de securitate, check-in și până la restaurante și toalete, Aeroportul Otopeni s-a transformat într-o coadă uriașă. Tot mai mulți români aleg să plece din țară, mânați și de dorul primului concediu post-pandemie. 

În condițiile în care traficul a crescut peste noapte, Aeroportul Otopeni nu mai face față sutelor de mii de călători și a ajuns un adevărat furnicar. Cu mult depășită de situație, conducerea ridică din umeri și pune aglomerația pe seama fluxului care a crescut brusc. O altă cauză ar fi disponibilizările din rândul personalului cauzate de pandemia care a îngropat, timp de doi ani, turismul. 

Într-o țară în care vacanța începe și se termină la coadă, concediile românilor par deja compromise. 

Realitatea vă încurajează! Dacă ați întâmpinat probleme pe Aeroportul Otopeni, luați atitudine! Trimiteți imaginile voastre foto și video pe adresa [email protected] și noi le vom transforma în știri. Împreună arătăm REALITATEA!

Articolul precedentUPDATE: Bărbatul a fost găsit spânzurat/Bărbat din Bistrița, dispărut în Borșa! Polițiștii îl caută
Articolul următorUn băimărean beat criță a făcut acasă scandal, apoi a urcat la volan, dar l-au prins polițiștii! Etilotestul a indicat o valoare uriașă