Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan financiar şi vezi cum să atragi norocul de partea ta.

Urmează o lună plină de provocări! Toate zodiile sunt predispuse la cheltuieli, iar sezonul sărbătorilor nu face decât să sporească această tendință, relatează site-ul eva.ro
 
Iată ce spune horoscopul banilor pentru luna decembrie 

Berbec

Luna decembrie începe bine pentru tine. Te așteaptă schimbări pe plan profesional, fie o avansare, fie o schimbare de job, oricum ar fi avantajul financiar este substanțial. Toate acestea sunt o recunoaștere a muncii tale de până acum. Este momentul să uiți toate perioadele dificile de peste an și să privești înainte cu încredere!

Taur

Este luna în care orgoliul trebuie gestionat cu moderație. Pe plan profesional, lucrurile stau bine atâta vreme cât ești echilibrat/ă în tot ceea ce faci. Relațiile de muncă joacă un rol foarte important și trebuie să ai grijă. Diplomația te va ajuta să ajungi unde îți dorești. Este foarte posibil ca în această lună să apară oportunitatea la care visezi.

Gemeni

Este o lună în care faci cheltuieli inutile fără măsură, așa că bugetul tău va fi considerabil afectat. Spre finalul lunii te vei confrunta cu câteva zile depresive din cauza lipsei banilor, mai ales că îți dorești să iei și cadouri celor dragi. 

Rac

Va fi o lună bună din punct de vedere financiar. Dacă îți doreai o schimbare pe plan profesional, acum este momentul să acționezi. În special, în a doua jumătate a lunii, toate acțiunile tale vor fi încununate de succes, astfel încât îți vei permite luxul de a rezerva o vacanță extravagantă pentru vara următoare.

Leu

Trebuie să ai grijă la cheltuieli în această lună și să-ți faci planul pe termen lung. Trebuie să eviți orice subiect controversat cu colegii și partenerii de afaceri, fii diplomat/ă și banii vor veni spre tine de unde te aștepți mai puțin. Ultima parte a lunii va fi cea mai norocoasă din acest an pentru tine.

Fecioară

Ai cam cheltuit fără măsură până acum și e momentul să tragi linie. Nu doar că nu mai ai bani, dar ai intrat și în alte fonduri. Data viitoare, ar fi bine să fii cu un ochi și pe ce mai ai în portofel sau pe card. Vei reuși să te redresezi puțin pe final de lună, dar trebuie să rămâi chibzuit/ă în continuare.

Balanță

Chiar dacă începutul lunii pare să nu fie tocmai de succes, surpriza va veni sub forma unui bonus la final de lună. Vei încheia anul cum nu se poate mai bine pe plan financiar și te vei bucura de tot ce-ți dorești.

Scorpion

Ai atât de multe cheltuieli în această lună încât nici nu mai știi în ce direcție să fii atent/ă. Abordează probleme cu calm și rezolvă-le în ordinea priorităților. Învață de aici și că, pe viitor, ar trebui să calculezi mai bine totul. 

Săgetător

 
Începi luna foarte bine și ai parte de succes pe plan profesional. Te vei putea bucura chiar de o avansare sau de o premiere. Cert e că meritele tale sunt recunoscute și recompensate și asta e tot ceea ce contează.

Capricorn

Ai o relație foarte strânsă cu banii. Pentru tine, banii constituie cel mai important aspect al vieții, chiar mai important decât familia și relațiile cu prietenii. Din păcate, decembrie nu e o lună bună pentru tine. Vei pierde bani și nu vei vedea soluții de umple acest gol, lucru care te scoate din minți.

Vărsător

Îți vei întări poziția la locul de muncă, lucru care nu îți va aduce beneficii financiare imediat, dar pe termen lung te vei bucura de un plus pe partea de finanțe. Trebuie să îți menții în continuare implicarea.

Pești

Îți dorești să te extinzi, dacă ai propria ta afacere, sau să avansezi, în cazul în care ești angajat/ă. Nu e un gând nou, ți-ai stabilit acest țel acum ceva timp și lucrurile se mișcă în favoarea ta.
Articolul precedentLOVITURĂ pentru români, în plină criză – O nouă TAXĂ, pe lângă factura la energie
Articolul următorCele mai geroase ierni din România – unde a fost Polul frigului și ce temperaturi s-au înregistrat