Vineri seara, puţin după ora 23.00, poliţiştii care efectuau activităţi de supraveghere a traficului rutier au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus pe raza localităţii Lăpuşel.

Persoana aflată la volan şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea sa. Pe fondul neadaptării vitezei, persoana aflată la volan a pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă de pe raza localităţii Satulung, autoturismul a lovit un parapet metalic de pe marginea părţii carosabile şi s-a oprit în gardul unu imobil.

În urma impactului, conducătorul auto, un tânăr de 31 de ani din Baia Mare, şi doi pasageri din autoturism au suferit leziuni corporale.

Verificările poliţiştilor au relevat că tânărul care a condus autoturismul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentTrei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului constate de poliţiştii sigheteni în acest week-end
Articolul următorReferendum pentru creșterea natalității în Maramureș