Echipa Alină și Ajută care se ocupă de îngrijire medicală la domiciliu și de îngrijiri paleative la domiciliu derulează în luna noiembrie, în Sighetu Marmației, o campanie gratuită de îngrijire a bolnavilor la domiciliu. Pentru implementarea acestei campanii s-a format o echipă de aproximativ 100 de persoane din care fac parte și 18 medici cu diferite specializări.

”Noi cei de la Alină și Ajută care ne ocupăm de îngrijiri medicale la domiciliu ne-am gândit să desfășurăm în luna noiembrie o acțiune în Sighetu Marmației de îngrijire a bolnavilor la domiciliu. În acest context am reușit să facem o echipă de aproximativ 100 de persoane în care sunt și medici, psihologi, kinetoterapeuți, asistenți sociali, asistenți medicali dar și voluntari. Dorința noastră este să venim și să oferim aceste servicii gratuite în luna noiembrie pentru bolnavii care nu sunt deplsabili din Sighet și de-ai ajuta și de a le arăta că există anumite servicii de care pot să beneficieze”, a explicat medicul Vasile Ștefanca.

Această campanie se adresează tuturor categoriilor de pacienți care se află în dificultate și sunt suferinzi de boli grave. Pentru a beneficia de aceste îngrijiri medicale la domiciliu se pot face programări la numărul de telefon 0786.608.688.

De sprijinul echipei Alină și Ajută beneficiază și familiile pacienților pe toată perioada de îngrijire și în perioada de doliu.

Articolul precedentStarea tehnică și funcțională a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundaților verificate este bună
Articolul următorCozmin Guşă: Partidul Realitatea are trei candidaţi bombă la europarlamentare