Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care are ca obiect de reglementare majorarea salarizării pentru funcţiile de farmacist, biochimist, biolog, chimist, psiholog şi fizician, scrie realitatea.net

Administrația prezidențială anunță decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice (PL-x 600/28.10.2019).

Potrivit legii, „personalul din sistemul sanitar care ocupă funcţiile de farmacist, biolog, biochimist, chimist, fizician şi psiholog beneficiază, începând cu data de 1 iulie 2020, de salariile de bază prevăzute de lege pentru anul 2022”.

Majorarea salariilor cu cel puțin 1.000 de lei se va face începând cu data de 1 iulie pentru „armata nevăzută” din sistemul medical în lupta cu coronavirusul.

Articolul precedentKlaus Iohannis: ”Există riscul MAJOR ca elevii să ducă boala la școală și invers. Școlile NU se mai deschid”
Articolul următorEvaluarea Națională, în data de 15 iunie. Bacalureatul va începe pe 22 iunie.Examenele se vor susține în conformitate cu noua programă.