Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut astăzi în Baia Mare, în intersecția bulevardelor București și Republicii. În evenimentul rutier au fost implicate două mașini, care s-au ciocnit. În urma impactului una dintre acestea s-a întors cu roțile în sus.

Din primele cercetări s-a constatat că motivul producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate, unul dintre șoferi nerespectând culoarea roșie a semaforului.

”Domnul a forțat culoarea roșie a semaforului, pietonii erau pe trecere. Am încercat să îl evit dar nu am mai putut. Normal că m-am speriat că am văzut că s-a răsturnat mașina înspre pietoni. Dânsul a avut viteză că a forțat semanforul”, a spus unul dintre șoferii implicați în accident.

”Accidentul a avut loc la intersecția bulevardului Republicii cu bulevardul București din Baia Mare. Un autoturism al cărui conducător auto a efectuat virajul la stânga de pe bulevardul Republicii spre bulevardul București fără să respecte semnificația culorii roșie a semaforului electric aflat în funcțiune a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar din sens opus la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani. Din fericire cei doi conducători auto care se aflau singuri în mașini nu au suferit vătămări corporale”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0 în ambele cazuri.

 

Articolul precedentDiscuții cu conducerea clubului din Recea privind viitorul fotbalului maramureșean
Articolul următorDoi maramureșeni printre cei mai buni purtători de cuvânt din cadrul MAI