Locul de joacă din cartierul Independeței din Sighetu Marmației a fost vandalizat. Nu este pentru prima oară când acest parc este ținta huliganilor care distrug aparatele de joacă și lasă mizerie în urma lor.

 

Locatarii blocurilor din jurul parcului se plâng că zona a devenit un loc de întâlnire a unui grup de tineri care obișnuiesc să consume băuturi alcoolice și să tulbure liniștea publică pe timpul nopții, după care se mută în parc unde folosesc aparatele de joacă destinate copiilor și fac mizerie.
Sighetenii sesizează că și în această dimineață au găsit locul de joacă vandalizat, mai multe aparate de joacă fiind distruse și în tot parcul împărștiate gunoaie.
Cei care locuiesc în zonă spun că au sesizat de mai multe ori poliția cu privire la aceste incidente și se întreabă de ce oamenii legii nu patrulează pe timpul nopții prin cartiere, aceștia fiind văzuți doar pe străzile principale.
Articolul precedentRomânia are de azi un Centru de Informare la Primăria Solotvino
Articolul următorÎntr-un cadru pitoresc, la Muzeul Satului din Baia Mare, Măriuca Verdeș și-a lansat sâmbătă albumul ”Hori din Maramureș”