Evenimentul, ajuns la a 40-a ediţie, va avea loc sâmbătă, 31 august, începând cu ora 10:00, la Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”.

În Baia Mare vor fi prezenţi un număr de 80 de poştaşi din toată ţara. Aceştia sunt câştigătorii ediţiilor judeţene ale concursului, scopul evenimentului fiind promovarea mișcării în aer liber.

”Este o competiție profesional sportivă la care participă factori poștali din fiecare județ, câștigătorii fazei județene vor participa sâmbătă la faza națională care se desfășoară în fiecare an. Este prima dată când se desfășoară la Baia Mare faza națională. Competiția va avea loc pe stadionul municipal sâmbătă începând cu ora 10:00. Din județul Maramureș avem doi concurenți, unul la bărbați și unul la femei”, a spus Marcel Giurge, director sucursala regională Cluj.

Participanții vor trebuie să parcurgă un traseu de 7 km pentru bărbați și 3,5 km pentru femei.

”Este vorba despre 7 km parcurși de către băieți și 3,5 km de către fete. Sunt 40 de concurenți la bărbați și 40 la femei. Competiția se desfășoară în marș, practic ceea ce fac ei zi de zi”, a adăugat reprezentantul Poștei Române.

Câștigătorii vor primi premii în bani și cadouri.

Articolul precedentSe semnează Acordul de cooperare între Județul Maramureș și Voievodatul Podkarpackie din Republica Polonă
Articolul următorA debutat prima ediție a turneului de șah ”Memorialul Brătienii”