În scopul prevenirii și combaterii oricăror abateri de la respectarea normelor legale privind siguranța și legalitatea transportului de persoane, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au acţionat azi dimineaţă, între orele 05.30 – 09.30, pe drumurile publice judeţene.

Activităţile de control au fost desfăşurate împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier. 35 de autovehicule care au circulat pe D.N.18 în Baia Sprie, D.N.1C în localităţile Lăpuşel şi Buşag au fost oprite şi verificate de poliţişti.

Au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 14.000 de lei.

Modul în care se efectuează transportul de persoane pe raza judeţului Maramureş va fi verificat constant până la data de 13 decembrie 2020, în scopul reducerii victimizării populației prin accidente rutiere în care sunt implicate, cu vinovăție, autovehiculele destinate transportului public de persoane și al prevenirii răspândirii virusului COVID-19.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentCoronavirus 19 noiembrie: Peste 10.000 de cazuri noi şi 167 decese | Raport pe judeţe
Articolul următorMaramureş: Continuă acţiunile de verificare a respectării măsurilor anti-COVID! Au fost organizate 15 acţiuni punctuale