La un centru de carantinare din Maramureș s-a prezentat ieri un tânăr cu un pachet pentru un prieten care se afla, conform procedurilor stabilite de legislația în vigoare, în carantină instituționalizată. În urma verificării pachetului jandarmii au descoperit că acesta conține și droguri.

Cei doi jandarmi aflați în dispozitiv și care executau misiunea de pază au procedat la verificarea pachetului și au descoperit ascuns în interiorul unui recipient un plic din material plastic, transparent, în care se afla o substanță vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înțepător. Jandarmii au procedat la întocmirea unui procesul verbal și care împreună cu substanța descoperită au fost predate polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor.

CJSU Maramureș atrage atenția cetățenilor că în situația în care intenționează să ducă produse alimentare sau diferite bunuri materiale persoanelor aflate în carantină, acestea vor fi verificate de către jandarmii aflați în dispozitivele de pază la centrele de carantinare. De asemenea, nu este permisă introducerea în locațiile de carantinare a băuturilor alcoolice, armelor, substanțelor cu efect halucinogen sau a altor obiecte interzise. Nerespectarea măsurilor și a prevederilor legislației în vigoare atrage sancțiuni contravenționale sau penale, după caz.

Articolul precedentRaed Arafat: „Starea de urgență trebuie prelungită. Va trebui să ajungem la o conviețuire cu acest virus”
Articolul următorPompierii maramureșeni au primit două sisteme de izolare și transport pentru persoanele infectate cu noul Coronavirus-Covid -19