Ieri dimineaţă, în jurul orei 08:30, echipajul mixt de ordine publică poliţie-jandarmerie aflat în filtrul instituit pe D.J. 188, la ieşirea din localitatea Vişeu de Jos, au oprit pentru verificarea motivului deplasării un autoturism care se deplasa din direcţia comuna Bogdan Vodă înspre Vişeu de Jos.

S-a solicitat conducătorului auto să prezinte pentru control documentele sale şi ale autovehiculului condus, ocazie cu care s-a stabilit identitatea acestuia: bărbat de 36 de ani din comuna Ieud.

După verificarea valabilităţii documentelor autovehiculului bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere, aparent emis de Ucraina, care a ridicat suspiciuni privind autenticitatea. De asemenea, verificările în bazele de date au relevat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentA fost deschis dosar penal în scandalul de la UPU Baia Mare
Articolul următorBilanț coronavirus 18 noiembrie. Informații oficiale – Un nou RECORD ABSOLUT: 10.269 de cazuri noi și 168 de decese