Un bărbat din comuna Băiţa de sub Codru care a încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis pe numele lui a fost reținut ieri pentru 24 de ore. Tot ieri, un alt maramureșean, care și-a agresat soția, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu și cu dosar penal.

Miercuri poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de o femeie din Băiţa de sub Codru despre faptul că a fost ameninţată cu moartea de către concubinul său. Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a încălcat prevederile ordinului de protecţie provizoriu emis pe numele său la data de 21 aprilie, când a agresat-o pe femeie pe fondul consumului de alcool. Poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Şi poliţiştii din Baia Mare au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele unui bărbat domiciliat în Vişeu de Sus, care şi-a agresat soţia în parcarea unui centru spa din municipiu. Totodată, pe numele bărbatului de 39 de ani a fost întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Articolul precedentDrumul județean DJ 109F, afectat de căderi de pietre în Pasul Rotunda
Articolul următorTrei poliţişti au început cariera la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş