Un bărbat din comuna maramureșeană Petrova s-a ales cu dosar penal, după ce a fost implicat într-un accident rutier, iar polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, bărbatul a încercat să îi ducă de nas pe oamenii legii.

 

 

Polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați, marți, prin SNUAU 112 despre producerea unui accident de circulație pe DN 18 în Leordina.

La fața locului polițiștii au constatat că a avut loc un impact între un autoturism condus dinspre Petrova spre Vișeu de Jos de către un bărbat de 35 ani din Borșa şi un altul care s-a pus în mişcare din staţionare.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, iar persoanele implicate nu au suferit leziuni. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor a documentelor conducătorilor auto implicați în accident, bărbatul de 34 ani din Petrova, aflat la volanul autoturismului staționat, a prezentat polițiștilor fotografii cu un permis de conducere eliberat de autoritățile spaniole, despre care relatează că l-a predat în Marea Britanie pentru preschimbare.

În continuare, polițiștii au procedat la verificarea în baza de date constatându-se faptul că acesta nu figurează ca fiind posesor al unui permis conducere valid, eliberat de autoritățile spaniole sau române.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentFOTO | Grav accident în Valea Chioarului! Impact între două microbuze, mai multe persoane rănite
Articolul următorFOTO | Marele fotbalist și antrenor Dan Petrescu, Cetățean de Onoare al Județului Cluj