Primul ministru al României, Viorica Dăncilă a vizitat la sfârșitul săptămânii trecute cele două spitale aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș. Câțiva maramureșeni au venit să discute cu premierul României însă Viorica Dăncilă a evitat întâlnirile cu cetățenii ceea ce i-a revoltat pe oameni.

La Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare Viorica Dăncilă a vizitat mai multe secții. Câțiva cetățeni au așteptat-o afară ca să îi spună problemele cu care se confruntă însă primul ministru i-a evitat.

”Am dori ca doamna prim ministru dacă tot a venit în vizită în Maramureș, în Baia Mare să stea de vorbă cu noi, măcar o dată la 4 ani un prim ministru să stea de vorbă cu cetățenii, să îi punem și noi întrebări. Se ascunde, a început să fugă din fața spitalului, la urgențe, la morgă. Atâta îi iubește poprul de ei trebuie să fugă și să umble pe ascuns în toată țara asta. Vrem să vedem și noi de ce nu avem condiții mai bune în spitale, de ce trebuie și în ziua de azi ca să dai spagă”, a spus un maramureșean.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a venit în Maramureș în după-amiaza zilei de vineri, 17 mai 2019, pentru a fi prezentă la a V-a ediție a ”Zilelor Maramureșului – Haida, hai în Maramureș”.

Articolul precedentAcţiune de control în domeniul construcţiilor
Articolul următorCarambol pe DN1C, în localitatea Lăpușel