La ședința cu secretarii unităților administrativ-teritoriale desfășurată astăzi 13 mai, în sistem de videoconferință, au fost abordate probleme referitoare la măsurile stabilite pentru organizarea și desfășurarea în bune condiții a procesului electoral din 26 mai, pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și a referendumului național.

Reprezentantul biroului județean al Autorității Electorale Permanente, Doriana Nica, a precizat că prin ordin al prefectului au fost stabilite 437 secții de votare. Totodată prin tragere la sorți au fost desemnați președinții birourilor secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora, constituite pentru alegerile europarlamentare și referendumul național.

Scrutinul electoral se va desfășura în aceeași secție de votare şi vor fi comunicate, în perioada următoare, locația și programul stabilit pentru instruirea președinților și locțiitorilor birourilor secțiilor de votare, programul de distribuire a materialelor electorale în teritoriu şi anume buletine de vot, ștampile, timbre etc.

Articolul precedentVicepreședinte al Parlamentului European, Cetățean de onoare în Baia Mare
Articolul următorZilele Lacului Albastru în Baia Sprie