Atenție când urmați cursurile unei școli de șoferi.

Polițiștii maramureșeni au constatat o serie de probleme tehnice la autovehiculele “Școală” cu care instructorii auto derulau activități practice de pregătire a candidaților,  în vederea obținerii permisului de conducere.

Oamenii legii au derulat o primă acțiune de verificare a acestor autovehicule în municipiul Sighetu Marmației.

În peste 70 de cazuri au fost aplicate sancțiuni contravenționale instructorilor auto, iar 21 dintre ei au rămas fără certificatele de înmatriculare, fiindu-le retrase ca urmare a defecțiunilor tehnice la sistemul de rulaj și la cel de semnalizare, respectiv iluminat.

La toate acestea s-au adăugat și problemele în ceea ce privește noxele emise, peste limita maximă admisă. Reprezentanții Poliției Rutiere Maramureș spun că au aplicat amenzi în valoare de peste 12.000 lei.

Obligația deținătorilor de autovehicule “Școală” este să se prezinte la reprezentanțele RAR, iar apoi să reducă deficiențele constatate și abia atunci când vor fi cu toate mașinile vor primi înapoi certificatele de înmatriculare. Acțiunile de control vor continua și pe raza municipiului Baia Mare la toate școlile de șoferi.

Articolul precedentDrum distrus și gospodării inundate
Articolul următorZimbrișorii repetă evoluțiile de la Timișoara