Azi, 25 aprilie, a fost dispusă arestarea preventivă a unui tânăr de 24 de ani, din Sighetu Marmației, cercetat pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

În fapt, ieri, la ora 18.20, un echipaj din cadrul Poliției  municipiului Sighetu Marmației a efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism. Întrucât persoana de la volan și-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmarirea sa. Conducătorul auto a accelerat și a acroșat autoutilitara poliției precum și un alt autovehicul parcat regulamentar.

Persoană urmărită a abandonat apoi  autovehiculul și a fugit pe jos, însă a fost prins, imobilizat și condus la sediul poliției. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aer expirat. De asemenea polițiștii au constatat că cel în cauză nu posedă  permis de conducere.

În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus aseară reținerea sa pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației care a dispus arestarea preventivă.

Articolul precedentRAED ARAFAT, semnal de alarmă: „Riscăm să primim o lovitură de boomerang, ca virusul să revină în forță”
Articolul următorNumărul persoanelor infectate cu COVID-19 în România, a depășit 11.000