Peste 650 de membri și simpatizanți PNL din Maramureș au participat la lansarea regională a candidaților liberali la alegerile europarlamentare din luna mai. Evenimentul organizat la BT Arena din Cluj a adunat circa 6500 de participanți veniți din toate județele din regiunea Nord Vest: Cluj, Bihor, Bistrița Năsăud, Satu Mare, Sălaj și Maramureș.  

„Să dăm semnalul că Partidul Naţional Liberal are tot ce îi trebuie pentru a oferi fiecărui român garanţia faptului că are cine să conducă România pe drumul cel drept şi că are cine să aducă România în primul rând în Europa, iar aceştia suntem noi, Partidul Naţional Liberal.” a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

Prezent la BT Arena, alături de alțicandidați la alegerileeuroparlamentare, RareșBogdan, liderullistei PNL, a afirmatcă „Acestealegeri nu suntdoardespreeuroparlamentarii PNL carevor merge la Bruxelles. Este despredumneavoastră.Este desprerămânereaîn Europa.Româniaeuropeană.A venitmomentuleliberării de Dragnea, Dăncilă, Olguţa, Tudorel, Daea.Revoluţiaaînceputieri la Timişoara, astăzicontinuă la Cluj.”

Liderul PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a fost și el prezent pe scena evenimentului de la Cluj, alături de ceilalți lideri liberali județeni, de candidați și de reprezentanți ai Biroului Executiv Național. ,,Atmosfera a fost extraordinară, plină de energie și entuziasm. Avem cei mai buni candidați la alegerile europarlamentare, putem să-i reprezentăm cu demnitate pe români la nivel european și am convingerea că proiectele noastre și argumentele noastre vor cântări mult când românii vor decide pe 26 mai cu cine vor vota. Anul  2019 va fi anul victoriei PNL, atât la alegerile parlamentare, cât și la cele prezidențiale.” a subliniat președintele PNL Maramureș.

 

 

Biroul de presă PNL Maramureș

Articolul precedentPagube de mii de euro provocate de cei care aprind pubelele de gunoi
Articolul următorMaramureșul va fi reprezentat, la faza națională a olimpiadei de matematică, de un lot format din 30 de elevi