Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat, joi seara, la Realitatea PLUS, că nu sunt justificate îngrijorările legate de majorarea punctului de pensie în septembrie şi că banii sun prevăzuţi în buget. 

Ministrul a infirmat, astfel, temerile că, în actuala rectificare bugetară, nu sunt prevăzuţi bani nici pentru dublarea alocaţiilor, nici pentru creşterea pensiilor.

Vor fi alte rectificări pe aceste teme, actuala se referă la urgenţele financiare ale ţării în timpul pandemiei, a subliniat ministrul. 

„Vor fi și alte rectificări bugetare. Pentru pensii, banii sunt prevăzuți. Sunt mai multe rectificări care vor urma, în funcție de evoluția lucrurilor și, ca atare, faptul că s-a luat acum o decizie nu face decât să răspundă unor nevoi imediate. Așa se explică de ce bugetul Ministerului Muncii a primit cea mai mare alocare, pentru că avem, în acest moment, acest obiectiv prioriotar al derulării unor măsuri de sprijin social pentru că trecem printr-o perioadă delicată”, a spus ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în emisiunea „Legile puterii”.

Articolul precedentS-A LĂSAT CU SANCȚIUNI: Slujbă religioasă la care participau mai multe persoane, oprită de polițiști
Articolul următorKlaus Iohannis, mesaj vital pentru populație: Nu ne jucăm cu viața românilor! Să nu irosim efortul de până acum.