Ieri, 31 iulie, în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi că la data de 30 iulie o minoră de 13 ani, din Baia Mare, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

De îndată s-a constituit echipă operativă şi s-au demarat activităţi de căutare a fetei. Aseară, în jurul orei 22.00, un echipaj de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au depistat-o pe minoră pe raza municipiului şi au încredinţat-o părinţilor.

”Tot ieri, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi, au depistat pe raza localităţii Coltău o minoră de 16 ani, domiciliată în Satulung, care de asemenea la data de 30 iulie a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Şi aceasta a fost condusă la sediul poliţiei şi ulterior încredinţată mamei sale”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

Poliţiştii au stabilit că pe perioada absenţei de la domiciliu cele două nu au fost victimele unor infracţiuni.

 

Articolul precedentÎnaintări în grad la ISU Maramureș
Articolul următorConsiliul Județean Maramureș cofinanțează cu suma de 1.291.629,29 lei proiectul ”Noi servicii sociale în comuna Mireșu Mare”