La Sfântu Gheorghe se întâmplă miracole cu o lună înainte de Crăciun: oameni în scaun rulant își revin și sunt văzuți stând în picioare.

O localnică a surprins zilele trecute, în cartierul Gării din Sfântu Gheorghe, două persoane umblând într-un container Caritas, destinat colectării hainelor – o imagine cu care locuitorii din zonă sunt obișnuiți, din păcate. Una dintre persoane s-a ridicat în picioare pe scaunul rulant cu care umbla, în timp ce cealaltă „o asistă” ținând dispozitivul destinat persoanelor cu dizabilități, pentru ca acesta să nu se deplaseze din loc.

Imaginile viralizate pe Facebook au stârnit amuzamentul utilizatorilor paginii, care au scris că este „un adevărat miracol”.

Nu este prima postare de acest gen filmată în cartierul Gării. În luna aprilie vă prezentam o filmare cu o femeie de etnie romă care „păzește” un container semiîngropat pe Aleea Hărniciei, în timp ce alta este băgată cu totul în interior scotocind printre gunoaie (VIDEO).

Autoritățile locale spun că astfel de scene se repetă zilnic în aproape toate cartierele din municipiu, însă că martorii se mulțumesc să filmeze și să dea apoi vina pe oamenii legii că nu iau măsuri, în loc să sesizeze cazurile la Poliție.

Articolul precedentTehnica pentru partide de amor de invidiat, dezvăluită de un medic ginecolog
Articolul următorO nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari