O maramureșeancă ce activa ca director la o firmă din municipiul Oradea va fi trimisă în judecată pentru delapidare în formă continuată, după ce polițiștii bihoreni au finalizat ancheta. Potrivit oamenilor legii, femeia și-ar fi însușit din casieriile firmei peste 22.000 lei, bani pe care i-a folosit în scop personal.

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au finalizat cercetările faţă de o tânără de 24 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, bănuită de comiterea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

Potrivit IPJ Bihor, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigare a criminalității economice o bănuiesc pe aceasta că, în cursul lunii septembrie 2020, în calitate de director al unei societăți comerciale din municipiul Oradea, având atribuții în ceea ce privește efectuarea la nevoie a operațiunilor de casă, precum și urmărirea și supravegherea în mod constant a seifurilor și caselor de bani, și-ar fi însușit 22.115,10 lei din casa de marcat, pe care i-ar fi utilizat în interes personal.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celei în cauză.

*

Sursa: Realitatea de Bihor