Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 1.200 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 14 noiembrie 2019, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmației – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit în zona de competență, trei colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

În cel mai scurt timp, s-a luat măsura informării autorităților ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 1.200 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 14.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentAgenţii economici din Maramureş caută directori şi ingineri
Articolul următorProiectului cultural-artistic “TRADIȚIE ȘI CONTINUITATE” ediția a III-a, s-a deschis cu un spectacol al tinerelor talente