Prin hotărârea nr. 7 din 14 mai 2019 a Consiliului de Administrație al R.A. Aeroportul Internațional Maramureș s-a anulat procedura de selecție pentru posturile de director, organizată la nivelul regiei în perioada 21.12.2018 – 09.05.2019.

Referitor la acest anunț postat pe site-ul Aeroportului Internațional ”Maramureș”, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea este de părere că, în prezent, maximum două funcții de director ar fi suficiente, iar fondurile rămase ar putea fi alocate pentru creșterea salariaților din cadrul Aeroportului Internațional Maramureș, a căror venituri nu au fost recalculate.

Am luat act de decizia Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Maramureș de anulare a procedurii de selecție a directorilor şi cred ca nici o instituție care beneficiază de fonduri publice nu poate accepta o procedură viciată. Am cerut în această săptămână, membrilor Consiliului de Administrație, o nouă propunere de organigramă pentru Aeroportul Internațional, o organigramă mai suplă și care nu presupune atât de multe funcții de director. Personal, consider că maxim doi – trei directori sunt suficienți, respectiv un director economic și un director tehnic ar ajunge pentru acest moment de dezvoltare al aeroportului, iar economiile rezultate ar putea fi alocate pentru creșterea salariilor celorlalți angajați care nu au beneficiat de creșterea veniturilor în ultimii trei ani”, a arătat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Consiliul Județean Maramureș a alocat în acest an sume record pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Maramureș, respectiv șapte milioane de lei pentru funcționare și 13 milioane de lei pentru investiții și achiziții de echipament.

Reamintim că rezultatele la concursurile amintite au fost următoarele:
1. Fat Ioachim Nicolae – Director marketing, dezvoltare si relatii publice – 90.00
2. Cudalbu Octavian – Emilian – Director mentenanta – 93.00
3. Brad Traian – Dorel – Director operational – 92.00
4. Iliescu Mircea – Director siguranta – 92.00
8. Todorut Maria – Director economic – 93.00

 

Articolul precedent60 de persoane izolate din cauza unui pod distrus
Articolul următorBugete mai mari pentru muzeele din subordinea Consiliului Județean