Asociaţia Elevilor din Maramureş revine cu Operațiunea Cutia, de data această în Colegiul Național “Gheorghe Șincai” din Baia Mare. Începând de maine 7 mai, până vineri, 10 mai, cutia va putea fi gasita în corpul vechi la etajul 1, lângă scările profesorilor.

Reprezentanți ai Asociației vor trece prin fiecare clasă pentru a împărți flyere și pentru a oferi elevilor, instrucțiuni pentru completarea și depunerea acestora.

Elevii vor putea adresa orice întrebări legate de drepturile și obligațiile lor iar în data de 14 mai va avea loc o consultare publica unde toate problemele semnalate de elevi vor primi raspuns.

„Flyerele sunt #anonime, deci puteți să ne adresați orice întrebări legate de drepturile și obligațiile voastre în calitate de elevi. După colectarea întrebărilor, vom extrage 20 de flyere. Cei 20 de elevi norocoși vor beneficia de locuri la evenimente precum training de leadership, de antreprenoriat sau de dezvoltare personală. Elevii care se vor afla în posesia flyerelor câștigătoare vor avea timp să ne contacteze pe pagina de facebook până luni, 13 mai, trimițând o poză cu flyerul. Flyerele cu un conținut neadecvat și cele care nu vor fi revendicate până luni, vor fi anulate.” spun cei de la Asociaţia Elevilor din Maramureş.

 

Articolul precedentITPF SIGHET: Trafic întrerupt temporar la graniţa cu Ungaria
Articolul următorATENŢIONARE HIDROLOGICĂ : Cod galben de inundaţii în Maramureş