Sâmbătă, ora 10.12, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o femeie este agresată fizic de către fiica ei.

La fața locului, polițiștii au identificat victima, o femeie de 78 de ani și persoana bănuită de comiterea faptei, o femeie de 56 de ani.

În urma verificărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele femeii de 56 de ani și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, ieri 17 octombrie, ora 17.19, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către un tânăr de 19 ani, cu privire la faptul că părinții săi au un scandal.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele implicate în scandal ca fiind un bărbat de 40 de ani și o femeie de 38 de ani.

Femeia a relatat polițiștilor faptul că ar fi fost agresată fizic de către bărbat și a depus o plângere penală în acest sens.

 În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Sursa: Realitatea de Maramures