În seara zilei de sâmbătă cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare era plin de fum înecăcios. Acesta venea tocmai de la tomberoanele de gunoi de pe strada Mărășești care au fost incendiate de persoane necunoscute. Un incendiu similar a avut loc și săptămâna trecută.

Focul se pare ca ar fi fost provocat de cei care au ajuns în zonă, după ce au fost evacuați de pe Pirită, de către autoritățile locale împreună cu reprezentanții Poliției și Jandarmeriei. Astfel acele persoane care aveau colibe improvizate au ajuns pe strada Mărășești cu obiecte de mobilier, scaune, haine dar și alte bunuri.

Din păcate pagubele în urma acestor incendii sunt foarte mari. Reprezentanții societății Drusal, cea care se ocupă de salubrizarea orașului spun că într-un an de zile, valoarea pagubelor în urma distrugerii recipienților pentru gunoaie ajunge chiar și până la 24.000 euro.

„Gânditi-vă ca recipienții trebuie imediat înlocuiți. Pază în oraș nu putem pune iar marea mea supărare este că autorii nu sunt descoperiți iar noi suportăm consecințele.Cele mai multe incendii au loc în zona aceasta Păltinișului, Vasile Alecsandri și Pășunii și mereu ni se spune, autori necunoscuți” a afirmat ing, Mihai Apan, director SC Drusal Baia Mare. Băimărenii sunt rugați dacă observă anumite aspecte de acest gen să anunțe imediat la 112.

Articolul precedentDoamnele și domnișoarele, câștigătoare la raliu
Articolul următorMii de oameni la lansarea regională a candidaților PNL la alegerile europarlamentare