Până pe data de 11 august naționala de rugby Under 20 a României participă la un stagiu de pregătire în nordul Italiei la Parma.

Acest ultim cantonament înaintea startului World Rugby U 20 Trophy găzduit de Stadionul Național Arcul de Triumf din capitală în perioada 28 august – 9 septembrie, se va încheia cu un meci contra Selecționatei U 20 a Academiei Naționale de Rugby din Italia, joc programat pentru 10 august.

Din lotul selecționerului sud-african Danie de Villier face parte și unul dintre ultimele achiziții ale vicecampioanei României, în speță talonerul Adrian Mădălin Țală. La competiția majoră de la finalul acestei luni, potrivit țintarului, România va juca în primul meci pe 28 august de la ora 19.00 contra Namibiei, pe data de 1 septembrie ora 17.00 contra Samoa, iar pe 5 septembrie ora 19.00 împotriva Hong Kong-ului. Patru zile mai târziu pe data de 9 septembrie sunt programate meciurile de clasament, ce vor stabili ierarhia finală a acestui turneu final.

Articolul precedentMoment de reculegere în memoria maestrului Dumitru Fărcaș, în debutul ședinței extraordinare de Consiliu Județean
Articolul următorCasa Tineretului din Baia Mare are o nouă fațadă