Ieri, 01 septembrie, în jurul orei 12.00, poliţiştii din Șomcuta Mare au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Berchezoia.

          La faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 45 de ani a condus un moped, pe str. Principală, fără ca acesta să aibă montate numere de înmatriculare.

          La un moment dat s-a dezechilibrat şi s-a izbit de o remorcă confecționată artizanal, care era tractată de un tractor de asemenea neînmatriculate și neînregistrate. Acesta era condus de către un bărbat de 69 de ani.

În urma impactului conducătorul mopedului a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltată o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar conducătorul tractorului a fost testat rezultatul fiind zero.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul neînmatriculat.