Sâmbătă, 17 septembrie, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la două locaţii de pe raza localității Remecioara pentru identificarea unor bunuri furate la începutul lunii septembrie.

Persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat de 28 de ani din Remecioara.

În fapt, la data de 14 septembri, polițiștii au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 42 de ani din Satu Mare,  cu privire la faptul că în noaptea de 01/02.09.2022, persoane necunoscute au sustras o remorcă auto, fără a avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare, din parcarea special amenajată aparținând unei societăți comerciale, situată în localitatea Cicârlău. Prejudiciul cauzat a fost în valoare de 7700 lei. 

În timpul percheziției, polițiștii au identificat remorca furată precum şi o motocicletă care figurează ca fiind furată în anul 2019 din Spania.

Remorca a fost restituită persoanei vătămate, în baza ordonanţei procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În ceea ce privește motocicleta ridicată urmează să fie dispuse măsuri legale în funcţie de rezultatul cercetărilor.

Faţă de bărbatul de 28 de ani, polițiștii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Acesta a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureş.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentScene de groază într-o pădure din Maramureş: câini găsiţi spânzuraţi
Articolul următorTânără de 20 de ani în stare gravă după ce a refuzat să se împace cu fostul iubit