Trei sighetence au reprezentat cu cinste orașul la Campionatul național de șah pe echipe de la Iași. Sighetencele au urcat pe podium și s-au întos acasă cu 3 medalii de aur și una de argint.

Fetele de la secția de șah a Clubului Școlar Muncipial Sighetu Marmației, Larisa Covrig Mihaela Trifoi și Irisz Hejja, antrenate de Ioan Costiuc, au obținut rezultate remarcabile la campionatul de la Iași. Datorită acestor rezultate ele vor putea participa la SuperLiga de senioare în perioada 20-29 septembrie, competiție ce va avea loc la Mamaia. Cele 3 șahiste au fost felicitate și de administrația locală.

”Din nou, echipa de fete a Clubului Școlar Municipal Sighetu Marmației este campioană națională. Larisa Covrig și Mihaela Ioana Trifoi sunt mândria orașului, a antrenorului lor, Ioan Costiuc, dar mai ales a părinților acestora. Vă felicit și vă asigur că suntem atât de mândri de voi”, a declarat primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli.

Articolul precedent3,1 milioane de lei pentru reabilitarea bazinului descoperit din cadrul Complexului Sportiv Național „Lascăr Pană”
Articolul următorMARAMUREȘ: Promovabilitatea la examenul de titularizare înainte de contestații este de 77,59%, mai mică decât în anul 2018