Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș a organizat astăzi Bursa locurilor de muncă. Au fost disponibile peste 600 de joburi pentru maramureșenii aflați în căutarea unui loc de muncă.

La bursa locurilor de muncă au fost prezenți 37 de angajatori, fiind disponibile joburi și pentru cei cu studii superioare.

”Astăzi pentru bursa locurilor de muncă oferim peste 600 de locuri de muncă, mai exact  625 din care 61 sunt pentru studii superioare. Am contactat peste 200 de angajatori pentru a participa la această bursă și sunt prezenți aici 37 de angajatori. Oferta este foarte variată, acoperă o gamă variată din toate domeniile de activitate ale economiei naționale. Pentru studii superioare sunt oferite locuri de muncă pentru ingineri în diverse domenii de activitate, pentru economiști, juriști și specialiști HR”, a spus Oana Oșanu, director executiv AJOFM Maramureș.

Și persoanele cu studii medii au avut posibilitatea să opteze pentru locuri de muncă din mai multe domenii.

”Este o oportunitate pentru orice persoană care dorește să se angajeze și cred că există posibilități foarte mari de a se angaja. De asemenea pentru că sunt 25 de ani de la înființarea serviciilor EURES, avem și o plaetă largă pentru cei care vor să lucreze în străinătate”, a adăugat Oana Oșanu.

Pentru cei care doresc să lucreze în străinătate au fost disponibile peste 400 de locuri de muncă în Germania, Olanda sau Malta.

 

Articolul precedentCasa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare a fost închisă! Nereguli mari găsite de autorităţi
Articolul următorDouă persoane arestate preventiv după ce au cultivat cannabis pe malul râului