În perioada 31 decembrie – 05 ianuarie, poliţiştii maramureşeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 321 de evenimente, cele mai multe sesizate prin 112.

În urma activităților desfăşurate au fost identificate 12 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a şapte persoane, au fost găsite cinci persoane reclamate dispărute şi a fost depistată o persoană urmărită naţional.

De asemenea poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea a 95 de infracţiuni, cele mai multe contra persoanei şi contra patrimoniului.

IPJ Maramureș:

”Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor maramureşeni. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate opt  infracțiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reținute 54 de permise de conducere și au fost retrase zece certificate de înmatriculare. Totodată, poliţiştii rutieri au intervenit în această perioadă la 18 accidente de circulaţie produse pe raza judeţului. Pentru neregulile constatate în această perioadă, polițiștii au aplicat 500 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 320.000 de lei. Acţiunile poliţiştilor pentru siguranţa cetăţenilor continuă. Recomandăm cetăţenilor care se vor deplasa cu autoturismele să se informeze cu privire la starea drumurilor, să-şi echipeze autoturismele corespunzător şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în trafic.”  

 

Articolul precedentBărbatul care a incendiat o cabană în Finteușu Mare a fost arestat pentru 30 de zile
Articolul următorNu a adaptat viteza la condiţiile de drum și a provocat un accident de circulație