Pentru prevenirea răspândirii coronavirusului polițiștii și jandarmii le-au recomandat seara trecută maramureșenilor să stea în casă și să evite ieșirile dacă acestea nu reprezintă o urgență. Mesajul a fost transmis de polițiștii din Sighetu Marmației dar și de jandarmii băimăreni.

Cu girofarurile pornite și cu recomandări vocale, polițiștii și jandarmii maramureșeni au patrulat seara trecută pe străzile din oraș.

 Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

 

 

 

Articolul precedentCoronavirus România: A crescut numărul celor infectați cu CoVid-19, la 762! Șase pacienți, în stare foarte gravă
Articolul următorFilosoful Mihai Șora are coronavirus