Politicienii maramureșeni au mers și ei ieri la vot.  În faţa urnelor, aceștia au vorbit despre schimbările de care are nevoie România, dar și despre despre democraţie, justiţie şi alte valori.

Politicienii au vorbit despre importanța participării la vot dar și despre așteptările pe care le au după alegerile prezidențiale.

”Am așteptări extrem de mari. Îmi doresc o Românie normală, și cred că sunt în asentimentul tuturor cetățenilor români, și cred că cetățenii vor putea prin votul pe care îl vor acorda să demonstreze că își doresc o Românie normal și o Românie educată”,  a declarat Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

”Odată la 5 ani trebuie să ne exprimăm și noi opinia legată de persoana care va reprezenta cu adevărat România. Ne dorim un președinte implicat, un președinte care să fie echidistant, care să nu fie partizan al unui partid politic și care să asigure într-adevăr un echilibru în această țară”, a spus Cristian Anghel, președinte ALDE Maramureș.

”Am votat pentru o țară din care românii să nu mai plece și în care românii care au plecat deja să își dorească să se întoarcă. Am votat pentru o țară care să se dezvolte, o țară frumoasă, o țară în care românii sunt respectați, pentru o Românie normală”, a precizat Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș.

”Am votat pentru candidatul care a facut cu adevarat lucruri bune pentru Maramures! Am votat pentru o femeie care, atunci cand a deținut functii de decizie in Romania, a ales să fie alături de maramureșeni. Eu nu uit sumele alocate Maramureșului pentru Aeroportul Internațional Maramureș, pentru reabilitarea drumurilor județene lăsate în paragină de către cei de dreapta zeci de ani și, mai ales, nu uit cuvintele de drag adresate Maramureșului de fiecare dată când ne-a vizitat” a mărturisit Gabriel Valer Zetea, președinte PSD Maramureș.

”Am votat pentru o Românie așa cum ne-o dorim cu toții, o Românie în care tinerii să nu mai plece peste hotare, o Românie în care promovarea oamenilor în funcție de conducere să se realizeze doar în funcție de meritele pe care aceștia le au și mai mult de atât pentru a avea o economie în care libera concurență să fie în prim plan și să nu mai avem perturbări ale pieței așa cum în ultima perioadă am avut”, a adăugat Călin Bota, consilier județean PNL.

”Am votat pentru dreptul meu, al tău, al tuturor românilor din afara țării și al celor din țară, de a fi fericiți în România.”, a precizat Dan Ivan, președinte USR Maramureș.

Potrivit rezultatelor parțiale în turul 2 au intrat Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Al doilea tur de scrutin va avea loc în 24 noiembrie.

Articolul precedentCSM Știința Baia Mare poate rata accederea în finala Cupei României
Articolul următorL-AŢI VĂZUT? Un bărbat din Targu Lăpuș a fost dat dispărut de familie