Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş, cu sediul în municipiul Baia Mare, organizează concurs/examen pentru ocuparea a două posturi de ofițer de poliție prin încadrare directă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

ofițer principal II la Biroul de Investigare a Criminalității la Regimul Fondurilor Publice și Corupției, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice

ofițer principal II la Biroul de Investigare a Criminalității Economice Sighetu Marmației, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice

De asemenea, se organizează concurs/examen pentru ocuparea unui post de agent II la Compartimentul exploatare și reparații auto, Serviciul Logistic prin încadrare directă a specialiștilor.

Înscrierea candidaţilor se va face personal, indiferent de localitatea unde îşi are domiciliul candidatul, pe bază de cerere de înscriere la care se anexează documentele solicitate, în perioada 14.01 – 22.01.2019, inclusiv, în intervalul orar 09.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, respectiv municipiul Baia Mare, Str. 22 Decembrie, nr. 37.

Concursurile vor consta în desfăşurarea unei probe scrise, ce va consta într-un test de tip grilă, elaborat de către Comisia Centrală de Concurs din cadrul I.G.P.R. din tematica şi bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidaţii şi va avea loc la data de 30.03.2019.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, telefon 0262/207.711 interior 20111 de luni până vineri între orele 08:00-16:00, sau pe site-ul de internet http://www.mm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

 

 

Articolul precedentJandarmii montani maramureșeni – recomandări pentru siguranţa cetăţenilor
Articolul următorPrimul ordin de protecţie provizoriu emis de poliţiştii maramureşeni