Spitalul Municipal Sighetu Marmației organizează concurs pentru ocuparea a 12 posturi vacante. Persoanele interesate de aceste posturi pot să își depună dosarele de înscriere până în 16 octombrie, în 25 octombrie este programată proba scrisă a concursrului iar în 31 octombrie va avea loc proba interviu/practică.

Este vorba despre 5 posturi de registrator medical debutant la Serviciul Informatică, Evaluare și Statistică Medicală,1 post de muncitor IV – strungar, 1 post de muncitor IV – zugrav și 1 post de muncitor IV – tâmplar la Serviciu Tehnic – Echipa întreținere și Reparații Clădiri, 1 post de muncitor I – electrician și 2 posturi de muncitor IV – instalator la Serviciu Tehnic – Echipa întreținere și Reparații Instalații de apă, Iluminat și Oxigen. Este vacant și 1 post de șofer I pe durată nedeterminată la Serviciul administrativ – Formația Șoferi.

Bibliografia şi condiţiile de înscriere precum şi data la care se va ţine concursul se găsesc pe site-ul Spitalului Sighet www.spitalsighet.ro

Articolul precedentCarne expirată la o cantină școlară și produse alimentare cu termen de valabilitate depășit
Articolul următorPROIECT: 7 autobuze electrice destinate transportului public în municipiul Sighetu Marmației