În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00:52 o persoană a sesizat poliţia prin SNAUAU 112 despre faptul că pe drumul comunal care face legătura între localităţile Ferești și Oncești se deplasează un vehicul în care se află un tub pentru canalizare ce a fost sustras.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă pe drumul indicat, reuşind să oprească o autoutilitară pentru transport marfă condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Onceşti. În urma controlului efectuat, în autoutilitară a fost găsit un tub de 6 metri, iar verificările efectuate au relevat că acesta a fost sustras de pe raza localităţii Fereşti.

Bărbatul care conducea vehiculul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efetuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tubul, în valoare de aproximativ 1000 de lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “furt calificat, conducere fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice”

Articolul precedentPrins de poliţişti că avea permis fals, după ce a condus cu viteză excesivă prin localitate
Articolul următorPoliţiştii maramureşeni atrag atenţia asupra faptului că un brăduţ „procurat”ilegal vă poate aduce un dosar penal