Azi, 26 mai, 437 de efective, dintre care 179 de polițiști, 153 de jandarmi, 90 de poliţişti de frontieră și 15 reprezentanţi ai altor structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne asigură paza și protecția celor 437 de secții de votare, constituite pe raza județului Maramureş.

Măsurile de pază şi protecţie instituite la locaţiile secţiilor de votare presupun prezenţa efectivelor pentru a preveni apariţia unor incidente de natură să perturbe procesul de votare. Pentru un plus de siguranță şi pentru combaterea oricăror fapte antisociale, au fost constituite și rezerve de intervenție, care vor interveni în cel mai scurt timp, dacă situația o va impune.

Până la repartizarea buletinelor de vot şi a celorlalte  materiale necesare votării la secțiile de votare, 165 de polițiști și 272 de jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi reprezentanţi ai altor structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au fost în misiuni de protecție, atât a transportului buletinelor de vot, cât și a locurilor unde acestea vor fi depozitate.

Pentru mai multe informații privind procesul electoral, puteți consulta, pagina unității noastre, accesând bannerul special creat în acest sens, care vă direcționează pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, unde puteți găsi atât prevederi cu caracter general privind organizarea alegerilor membrilor din România în Parlamentul European și a referendumului național din data de 26 mai 2019, cât și actele normative incidente și contravențiile și infracțiunile prevăzute de acestea.

Articolul precedentAlegeri europarlamentare: 437 de secții de votare în Maramureș
Articolul următor13,02 % prezența la vot în Maramureș, ora 12.00