Articole vestimentare neinscripţionate sau inscripţionate cu diferite mărci cunoscute confiscate şi dosare penale întocmite de poliţişti ieri, 06 februarie, în urma unor controale la societăţi comerciale din Baia Mare. Scopul acţiunii a fost de a-i proteja pe cumpărători de achiziţionarea unor „falsuri”.

 Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au continuat acţiunile pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi luarea măsurilor legale faţă de agenţii economici care comercializează produse sau bunuri contrafăcute.

IPJ Maramureș:

” În urma controalelor efectuate la sediile a două societăţi comerciale din municipiul Baia Mare, poliţiştii au întocmit două dosare penale după ce au constatat 14 infracţiuni la Legea Nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice. Produsele susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 2.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.”

Poliţiştii continuă cercetările în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor împlicate în comiterea infracţiunilor.

 

Articolul precedentConsiliul Local Sighet-discuții despre buget, deficit și excedent
Articolul următorÎn Baia Mare, părinții copiilor cu dizabilități și adulții cu dizabilități ies în stradă să conteste Proiectul de Buget pe 2019