Începând din acest an, Romsilva demarează campania «Un copil, un brăduț”. Noua campanie isi propune responsabilizarea copiilor fata de natura, crearea unei legaturi trainice cu padurea, educatia forestiera prin implicarea acestora in actiunile de plantare, dar si socializare. In acest demers, parintii, rudele, prietenii sunt invitati sa  dea o mana de ajutor tuturor copiilor care vor face parte din actiunea de plantare. 

Conceptul Campaniei «UN COPIL UN  „BRADUT”» este simplu!
Orice companie, asociatie, fundatie, sau persoana fizica, poate achizitiona un „bradut”, care va fi plantat in ghiveci de catre un copil, ingrijit cu atentie si ajutat sa ajunga, in primavara anului viitor, tocmai bun de plantat in mediul lui natural, acolo unde ii este locul!
”Specialistii Romsilva pun la dispozitie toata experienta, tot talentul si toata priceperea dar si rodul muncii lor.  Partenerii care vor sustine acest proiect alaturi de Romsilva, vor beneficia de asistenta tehnica de specialitate din partea silvicultorilor, de expunere a numelui si imaginii (logo si denumire partener) in toate materialele de promovare a evenimentului, precum si prezentarea parteneriatului in mediul online”, spun reprezentanții Romsilva.
Achizitionarea puietilor se va realiza in perioada 04.11.2019 – 30.11.2019, fiind conditionata de ingheturile timpurii, iar actiunile de plantare in ghivece a “bradutilor” se vor prelungi pana la terminarea semestrului I al anului scolar 2019 – 2020.
Articolul precedentPrognoza meteo a fost revizuită. Schimbări majore: cum va fi vremea până pe 2 decembrie
Articolul următorDonezi sânge și participi la tombolă! S-a dat deja primul ceas