Încă o veste tristă pentru Sighetu Marmației. S-a stins din viață îndrăgitul artist Vasile Barani. Acesta a trecut în neființă mult prea devreme din cauza unor probleme de sănătate.

Vestea morții lui Vasile Barani i-a șocat pe apropiații acestuia dar și pe colegii de scenă și pe cei care i-au îndrăgit cântecele. Pe pagina de socializare a lui Vasile Barani au curs astăzi mesajele de condoleanțe.

”Cetera lu’ Vasalie va rămâne mereu in inimile noastre. A fost un om deosebit din toate punctele de vedere, ajutand mulți tineri cu melodii frumoase si sfaturipe care nu ți le da oricine. Mă număr printre acești tineri si cu toții simtim aceeași durere, suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris artistul Marius Iusco.

”Nu mai vreau sa ma trezesc asa, nu mai vreau sa raspund la telefoane care imi spun ca mi-a mai plecat la Ingeri un prieten. De astazi si muzica populara va fi mai saraca. Vasile a fost un om de aleasa omenie,un compozitor si un interpret popular cum rar am intalnit. Condoleante Lica, Ancuta si intregii familii greu incercate! Inveseleste Ingerii,Vasile! Drum lin”, este mesajul transmis de fostul primar al municipiului Sighetu Marmației, Ovidiu Nemeș.

”A plecat spre cer Vasile Barani, un prieten drag, un nume de referință în folclorul maramureșan, mai mult decât atât un OM și un prieten al tuturor. Ne va lipsi zâmbetul tău Vasile”, a transmis un alt artist

”Prietenașul meu drag Vasile, bunul Dumnezeu să te așeze de-a drapta lui. Drum lin spre ceruri!, a scris artistul de muzică populară”, Vasile Coca.

Vasile Barani a fost unul dintre cei mai apreciați violoniști din Maramureș și nu numai. Dumnezeu să îl ierte.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedent100% TU DECIZI! Victor Paul Dobre, din șantierul naval, propulsat în funcția de prefect
Articolul următorNoi dezvăluiri din Spovedania lui Rizea: Murad, unul dintre afaceriștii protejați de sistem