Reabilitarea Sălii Studio a fost adusă din nou în discuție în Consiliul Local Sighet. Executivul primăriei a fost întrebat de câțiva consilieri locali cand vor demara lucrările la această clădire pentru a fi funcțională din nou.

 

Deși s-a vorbit în nenumărate rânduri despre reabilitarea sălii de spectacole, lucrările nu au demarat încă. Primarul municipiului Sighetu Marmației a declarat însă că proiectul care prevede aceste lucrări a trecut de prima perioadă de evaluare.

”Noi nu am alocat niciun ban la Sala Studio, nu am alocat decât documente pentru a introduce proiectul de reparație de la Sala Studio. Cu fericire vă spun că a trecut de prima perioadă de evaluare și sperăm să ni se comunice încheierea de contract. Sala Studio se va face pe bani europeni, 2.750.000 euro va fi acest proiect”, a precizat Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmației.

În prezent Sala Studio se află în stare avansată de degradare, având nevoie de lucrări de reparații atât în inetrior, cât și în exterior.
Articolul precedentWorkshop pentru elevii din Sighetu Marmației privind tehinca de realizare a porților maramureșene
Articolul următorSfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, ocrotitorii Jandarmeriei Române