În cadrul Proiectului Reabilitarea Infrastructurii Școlare derulat de Ministerul Educației Naționale prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Rețelei Școlare și Universitare se desfășoară, în această săptămână, recepția finală a 7 unități de învățământ din județele Maramureș, Călărași, Vaslui și Olt. 

Sunt în derulare procedurile de recepție pentru Școala cu clasele I-VIII din Repedea, județul Maramureș, Școala cu clasele I-IV nr. 2 Fundeni, județul Călărași, Școlile cu clasele I-VIII din Cepești – Bogdănița, Șuletea și Zorleni, județul Vaslui și Școlile cu clasele I-VIII din Alunișu – Spineni și Floru – Icoana, județul Olt

Ministerul Educației a precizat că recepția finală este o procedură ce are loc după expirarea perioadei de garanție de un an de la finalizarea obiectivelor de investiții.

Pentru Proiectul privind Reabilitarea Infrastructurii Şcolare, Guvernul României a încheiat un contract de finanțare cu Banca Europeană de Investiţii și un acord-cadru de împrumut cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Articolul precedentÎn Sighetu Marmației a avut loc simpozionul ”Anii nesfârșiți ai patriei. Contribuția Armatei Române la realizarea Marii Uniri”
Articolul următorTurneul Speranțelor-Se caută copii talentați născuți în 2005